«

»

Lap
09
2011

PILDYK talentų scena šiandien buvo atkeliavusi į mūsų mokyklą.

         Savo talentą scenoje pademonstravo du Rozalimo mokyklos mokiniai - Domantas Karpinskas, Dovilė Pakalnytė. Džiugu, jog savo bendraklasių, draugų palaikyti susirinko pilnutėlė aktų salė.

       Audringai palaikomi susirinkusiųjų Domantas pademonstravo ką galima nuveikti su futbolo kamuoliu (langai liko sveiki- džiugu), Dovilė pagrojo, padainavo. Abu pasirodymai, anot komisijos, stiprūs. Susirinkusieji su tuo sutiko. Smagu, mes turime ką parodyti ir kuo didžiuotis. Bet deja į kitą etapą turėjo patekti vienas iš talentų. Komisija nusprendė , kad į kitą etapą keliauja Domantas. Antrajame etape, visi norintys turės galimybę išreikšti palaikymą Domantui balsuodami internete už jo pasirodymą. Video internete turėtų pasirodyti šio mėnesio pabaigoje. Sekime informaciją.

        Ištrauka iš konkurso nuostatų:

        Konkurso tikslai:

  • skatinti Lietuvos jaunimo kūrybiškumą;
  • ugdyti meninius jaunimo gebėjimus;
  • skatinti jaunuosius kūrėjus bei populiariosios muzikos atlikėjus;
  • sudaryti sąlygas jaunimui pristatyti savo kūrybą profesionaliai organizuotoje aplinkoje, vertinant kompetentingai komisijai;
  • suteikti galimybę jaunimui savo talentą pristatyti visai Lietuvai.

      Talentų konkursą sudaro trys etapai:

     Pirmas etapas
     Komisija mokykloje atrankos metu nusprendžia, kurie atlikėjai iš mokyklos dalyvaus antrame ture.

    Antras etapas
     Interneto tinklalapyje atskirai skelbiami visų potencialių patekusių į kitą turą kandidatų vardai, kūriniai ir jų pavadinimai. Visi tinklalapio lankytojai turi teisę balsuoti ir išrinkti geriausią talentą. Balsuojama atskirais etapais. Balsavimas vyksta iki 2011.12.12. Už draugą tuo pačiu numeriu gali balsuoti vieną kartą.

      Finalinis turas
      Finalinis turas vyksta internetu – geriausiai pasirodę ir daugiausia balsų surinkę talentai varžysis dėl geriausiojo titulo. Prizas – galimybė filmuotis PILDYK seriale ir dalyvauti renginio „Lietuvos talentai“ finale.