«

»

Rgs
23
2014

Nemokama paskaita apie gamtos turtų (vaisių, daržovių, žolelių) naudą sveikatai, apie galimybes panaudoti šiuos natūralius produktus ligų prevencijai ir gydymui.

   UAB VAIKIS – nuo1994 m. metų sėkmingai Lietuvoje veikianti įmonė.2010 m. buvo įsteigta nauja veiklos sritis – unikalių ir vertingų produktų pristatymas individualiai klientui. Sparčiai didėjantis klientų ratas įmonę įpareigoja ieškoti aukščiausios kvalifikacijos konsultantų bei naujų ir ypatingų produktų, kurie kiek įmanoma labiau palengvintų vartotojų buitį, būtų ekologiški ir naudingi sveikatai.

     Mes siūlome produktus, kurie reikalauja išsamaus pristatymo ir pateikiamos informacijos, kad klientas suvoktų jo vertę ir teikiamą naudą. Gana dažnai vartotojui nepasiekiama išsirinkti kokybiško gaminio – pasitaiko nekompetentingi pardavėjai, sąmoningai pateikiama klaidinanti informacija apie prekę ar net patį gamintoją. Tai reiškia, kad klientas turi sumokėti už prekę, kuri realiai nėra tiek verta.

   Turime svarų  privalumą rinkoje, nes atstovaujame pasaulyje žinomas ir senas tradicijas turinčias gamyklas. Kiekvienas suinteresuotas vartotojas visada gali patikrinti prekės kilmę internete, įvedęs gamintojo tinklalapio adresą. Įmonė labai atsakingai renkasi naujus produktus, ilgai juos testuoja ir renka objektyvią informaciją, kurią stengiasi kiek galima išsamiau ir paprasčiau pateikti savo klientams.

      Šiandien atstovaujame  gamintojus, kurie pasaulyje jau yra pripažinti dėl savo gaminių kokybės ir unikalumo.

    2014 metai paskelbti šeimos metais. Kadangi mūsų įmonės prekės yra orientuotos į šeimą, šeimos lengvesnę ir sveikesnę buitį, esame parengę paskaitų ciklą sveikatos buityje tema.

    Siūlome Jūsų kolektyvui  bei visiems dalyvaujantiems  nemokamą  nuo pusvalandžio iki valandos trukmės paskaitą apie gamtos turtų (vaisių, daržovių, žolelių) naudą sveikatai, apie galimybes panaudoti šiuos natūralius produktus ligų prevencijai ir gydymui. \

        Ši paskaita-seminaras įvyks ___2014-09-25 16 val. Rozalimo seniūnijos salėje

    Kartu vaišinsime Jus natūraliomis, iškart prie Jūsų spaudžiamomis sultimis ir suderintais jų kokteiliais – su žalumynais, migdolo riešutų pienu ir pan. Jums atsiskleis dar neragauti sulčių skoniai, sužinosite apie sulčių naudą šeimos sveikatai.

      Spausime sultis su naujos kartos lėtaeige sulčiauspaude „Hurom“, kuri atveria naujas galimybes išgauti maistingoms medžiagoms iš vaisių ir daržovių.

     Taip pat kalbėsime apie kokybišką namuose esančių audinių priežiūrą, patalynės ir rankšluosčių dezinfekavimą lyginimu garais. Parodysime, kaip sutaupyti laiko ir jėgų lyginant visos šeimos drabužius. Pristatysime mažiausią pasaulyje lyginimo sistemą.