«

»

Kov
15
2016

Šv. Velykoms artėjant

  Kovo 20d. ateinantį sekmadienį Verbos. Šv. Mišios 10 val.  (kaip įprasta) Ateidami į bažnyčią nepamirškite atsinešti verbas, kurios bus palaimintos.

  Kovo 24 d. – didysis  Ketvirtadienis. Paskutinės vakarienės Šv. Mišios 18 val.

  Kovo 25 d. – didysis  Penktadienis. Kryžiaus kelias bus einamas 17 val. Iškilmingos Kristaus kančios pamaldos 18 val. Primenu, kad tą dieną tikintiesiems privalomas griežtas pasninkas. Užlaikykime šią gražią senovinę tradiciją mūsų šeimose.

  Kovo 26 d. – didysis Šeštadienis. Tą dieną bažnyčia budi prie Kristaus kapo, tad labai kviečiu kiekvieną bent po valandėlę ateiti į bažnyčią pabudėti ir pasimelsti. Bažnyčia bus atidaryta nuo 8 val. ryto. Nepalikime Kristaus vieno! 18 val. prasidės iškilmingos vigilijos vakaro pamaldos, kurių metu bus šventinama nauja ugnis ir atnaujinsime krikšto pažadus. Tad ateidami 18 val. į bažnyčią atsineškime žvakes.

  Kovo 27 d. – Kristaus prisikėlimo iškilmė – VELYKOS. Iškilmingos Velykų ryto Šv. Mišios ir procesija 7 val ryte. Paraginkite savo šeimos narius ypatingai jaunimą atsikelti anksčiau ir ateiti 6.30 į bažnyčią, kad spėtų apsirengti liturginiais rūbais ir džiugiai įsijungtų į procesiją laiku. Po Mišių bus kiaušinių ridenimo varžybos. J Kitos Šv. Mišios 12 val.

  Kovo 28 d. – antroji Velykų diena. Šv. Mišios kaip sekmadieniais 10 val.

  Balandžio 3 d. – Atvelykis. Šv. Mišios 10 val.

  Nuoširdžiai kviečiu švęsti šias mums visiems brangias tikėjimo šventes ne tik su savo artimaisiais, bet visų svarbiausia – su Bažnyčia ir bažnyčioje. Labai visų lauksiu!!!

Rozalimo parapijos Klebonas.