«

»

Bal
14
2017

Informacija

   Balandžio 13 d. posėdžiavo Pakruojo rajono savivaldybės eismo saugumo komisija (pirmininkas – mero pavaduotojas Jonas Juozapaitis). Posėdyje buvo apsvarstyta 14 klausimų.
Komisijos nariai susipažino su VĮ „Šiaulių regiono keliai“ pateiktais atsakymais dėl kelių asfaltavimo, kelių priežiūros žiemą. Nuspręsta minėtus atsakymus išsiuntinėti seniūnams. Taip pat aptarti atsakymai, gauti iš Panevėžio ir Šiaulių keleivių vežimo įmonių – į juos buvo kreiptasi prašant užsukti į Rozalimo miestelį. Vežėjai nesutinka to daryti.

     Eismo saugumo komisijos nariai pritarė, kad rajono seniūnijas reikia aprūpinti mobiliais kelio ženklais nr. 314 – „Ribota masė“, reglamentuojančiais važiavimą transporto priemonėmis, taip pat transporto priemonių junginiais, kurių masė su kroviniu ar be jo nebūtų didesnė už 8 t. Nuspręsta kiekvienai seniūnijai nupirkti po 4 tokius ženklus, kad seniūnai galėtų operatyviau reaguoti į kelių būklę, viename ar kitame vietinės reikšmės kelyje susidariusią situaciją.

    Pritarta, kad papildomi ženklai, seniūnijų prašymu, būtų įrengti prieš Vaišvydžių k (nuo Pakruojo k. pusės) bei Padubysio k. Taip pat pritarta veidrodžio įrengimui Rozalimo miestelyje, nes iš Pušyno gatvės sukant į Dulkiškų g. pakankamai prastas matomumas.

       Posėdyje aptarti kiti klausimai.

Kultūros, paveldosaugos ir viešųjų ryšių skyriaus informacija