«

»

Geg
22
2017

Šeimų šventė

  Saulėtą ir vasarišką šeštadienio (gegužės 20d.) popietę Rozalime įvyko Šeimų šventė. Rozalimo miestelio bendruomenės  inicijuojamą renginį organizavo Justina Juškaitė . Renginyje apsilankę šeimos galėjo įsitraukti į įvairias veiklas, kurias vedė aktyvių savanorių komanda. Odeta Bendžiūtė visų norinčiųjų veidus puošė spalvingais piešinukais. Vanesa Juškaitė laukė šeimų besiregistruojančių spalvotoje „pirštukų“ registracijoje. Rasa Šaltmerienė ir Neringa Sinkevičienė pakvietė šventės dalyvius į judriąsias estafetes, o Ligita Vitkienė subūrė visus bendrai šokio mankštai. Danutė Juškienė mokė pasigaminti vėjo malūnėlius su kuriais visi buvo pakviesti bendrai fotosesijai. Šventės akimirkas padėjo įamžinti Eva Turnotaitė. Smagia muzika pasirūpino Egidijus Ir Kornelijus Impoliai. Svečiai iš Pakruojo rajono savivaldybės  Visuomenės sveikatos biuro kvietė pasimatuoti arterinį kraujo spaudimą, sužinoti kūno masės rodyklių analizės rezultatus ar išbandyti akinius, kurie leidžia patirti kaip alkoholis veikia koordinaciją ir pojūčius. Šventės metu taipogi buvo galima visiems piešti bendrą piešinį, pasigrožėti šeimų piešiniais ar tiesiog smagiai gaudyti muilo burbulus.

  Šeimų šventė Rozalime vyko pirmą kartą, tačiau tikimės, kad tai taps gražia tradicija. Džiugu, kad šventėje dalyvavo ne tik Rozalimiečiai, bet ir šeimos iš kitur. Visi buvo aktyvūs, draugiški ir linksmi.

 Dėkojame visiems dalyvavusiems šventėje, organizatoriams, savanoriams, vedusiems užsiėmimus bei visiems, kurie padėjo paruošti šventės vietą.

   AČIŪ, KAD BUVOTE KARTU !

Justinos Juškaitės informacija