«

»

Bir
07
2013

Atlaidams artėjant

    Norėtusi raeguoti ir papildyti vieną dienraštį, kuris rašė kaip puošiasi Rozalimas. Taip, Ro­za­li­mie­čiai jau ku­ris lai­kas ruo­šia­si šį sek­ma­die­nį vyk­sian­tiems De­šim­ti­nių at­lai­dams. Ar­tė­jant tra­di­ci­nei mies­te­lio šven­tei tvar­ko­mos gat­vės, so­di­na­mos gė­lės, pjau­na­ma žo­lė.

    Ro­za­li­mo la­bui plu­ša seniūnijos darbuotojai,  vie­šų­jų dar­bų ga­vu­sie­ji, taip pat visuomenei naudingus darbus  už soc. pašalpą dirbantys mies­te­lio gy­ven­to­jai. Seniūnija labai dėkinga už geranorišką bendradarbiavimą, pagalbą rozalimiečiams ūkininkams - B. Žiau­niui, A. Vil­kū­nui, A. Šeiningui, B. Eikinui. Taip pat, Ačiū, visiems gyventojams šiais metais aktyviai dalyvavusiems švarinimosi akcijose, ar susitvarkiusiems šiek tiek daugiau nei rodo riba namų valdos plane.

     Šiai metais seniūnija pagaliau turi darbuotoją, kuri prižiūri ir puoselėja miestelio gėlynus. Daigiau dėmesio galima skirti  Rozalimo kapinėms. Už  iniciatyvą, entuzijazmą,  kaikuriais atvėjais ir savas gėles, Ačiū V. Dapšienei.

      Iki tol gėlynai būdavo prižiūrimi viešųjų darbų darbininkų, savanorių, kaip L. Filipavičienė, pagalba.