«

»

Vas
09
2015

DĖMESIO! UAB „PAKRUOJO VANDENTIEKIS“ skelbia akciją

   Skelbiame akciją! UAB „Pakruojo vandentiekis“ kviečia geranoriškai prisipažinti visus, kurie yra neteisėtai prisijungę prie bendrovės eksploatuojamų vandentiekio ir nuotekų tinklų. Prisipažinusiems ir prisijungimą įteisinusiems vartotojams UAB „Pakruojo vandentiekis“ netaikys jokių sankcijų, išsaugos anonimiškumą. Akcija vyksta iki2015 m. kovo 5 d.

  UAB „Pakruojo vandentiekis“ artimiausiu metu planuoja įsigyti aparatūrą, kurią naudojant bus galima rasti bet kokį prisijungimą iki 3 metrų gylio žemėje, nesvarbu ar tai būtų metalinis ar plastikinis vamzdis. Įsigiję šią aparatūrą, patikrinsime visus Pakruojo miesto bei rajono vandentiekio ir nuotekų tinklus. Šiuo metu jau vyksta darbuotojų, kurie dirbs su šia aparatūra mokymai.

   Svarbu! Nelegaliais laikomi ir tie abonentai (vartotojai) kurių geriamojo vandens prietaisas yra sugedęs (neveikia), užšalęs, apsemtas vandeniu, pažeista ar nuplėšta plomba, yra požymių, kad buvo naudojamos mechaninės ar kitos priemonės vandens apskaitos prietaiso sparnuotei stabdyti norint sumažinti apskaitos prietaiso  rodmenis (apskaitos prietaisas įskilęs, pragręžtas, suskeldėjęs ar matosi mechaninio poveikio žymės ant apskaitos prietaiso skaičiavimo mechanizmo apsauginio dangtelio, pažeistas ar deformuotas apskaitos prietaiso korpusas, pažeistas ar nuimtas apsauginis žiedas) ir apie šiuos pažeidimus nebuvo informuota UAB „Pakruojo vandentiekis“ (raštu, telefonu, elektroninėmis ryšio priemonėmis).

   Reikia žinoti! Pasibaigus šiai akcijai, po2015 m. kovo 5 d., visų nustatytų nelegalių vartotojų laukia dideli  finansiniai nuostoliai pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 99-9 straipsnį „Vandens tiekimo ir nuotekų vamzdynų bei jų įrenginių ir vandens apskaitos mazgų ar jų dalių eksploatavimo pažeidimas“ ir Lietuvos Respublikos aplinkos ministro2006 m. gruodžio 29 d. įsakymu Nr. D1-629 patvirtintose geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo infrastruktūros naudojimo ir priežiūros taisyklėse nustatytus paskaičiavimus.

   Kaip elgtis, jeigu turite tokią problemą? Atvykite į UAB „Pakruojo vandentiekis“, Pramonės g. 1, Pakruojis. Kreipkitės pas direktoriaus pavaduotoją Laimą Bernotienę, tel. (8 421) 61 227, mob. tel. 8 652 66 918.

    Įvertinus Jūsų geranoriškumą, prisijungimo įteisinimas gali būti greitas ir nieko nekainuoti.

UAB „Pakruojo vandentiekis“ informacija