«

»

Bal
24
2015

„Darėm…“

   Didžiuojamės turėdami unikalų gamtos kampelį –  mišką su įrengtu parko pėsčiųjų taku, siekiančiu apie 4 km, kuris supažindina mus su unikaliu Rozalimo pušynu, medynų įvairove, mitologine krašto istorija. Mylime lankytojus, kurie lanko Rozalimo miško parką, gerbiame lankytojus, kurie pagarbiai elgiasi, saugo ir tausoja mūsų gražų kampelį. Bet dar daugiau didžiuojamės žmonėmis, kurie savo iniciatyva rodo pavyzdį visai  bendruomenei. Džiugu matyti  linksmai nusiteikusias moteris: V. Ignatjavienę, S. Danauskienę, Z. Ramanauskienę ir G. Paulauskienę, kurios gražią balandžio 22 d. popietę švarino mūsų pačių ir svečių lankomą parką.

Mūsų "kultūra" kilogramais...

   Taip pat ypatingai dėkingi balandžio 24 d. prie akcijos „Darom“ prisijungusiems  Rozalimo šauniesiems darželinukams, jų auklėtojoms, vidurinės mokyklos mokiniams ir mokytojams, seniūnaitei V. Kanišauskienei. Šiukšlės rinktos miestelyje, miško parko pakelėse, apleistose teritorijose, tvarkytasi Rozalimo kapinių teritorijoje.

       Rytoj prie akcijos jungsis Padubysio kaimas.

       Ačiū visiems kurie tvarkėsi, tvarkosi ir tvarkysis aplinką, tiek savo kieme tiek išėję už savo kiemo vartelių į visuomenines teritorijas.

Seniūnija