«

»

Bal
25
2016

Darėm…

    Kad ir kaip lietus iš vakaro gąsdino bjauriu oru, balandžio 23 d. ryto saulė, susirinkusiuosius akcijos DAROM dalyvius  maloniai nuteikė rimtam darbui. Seniūnijos vardu, noriu padėkoti visiems kas nepatingėjo ir atvyko į akciją, bei tiems, kas ir anksčiau prisidėjo  prie bendro labo švarinti ir puošti mūsų miestelį bei aplinkinius kaimus. Sakau Ačiū mūsų iniciatyviniai grupei, kuri pasirūpino miestelio parku, ačiū bendruomenėms, kurios tvarkėsi savo teritorijas, Rozalimo parapijos senjorų namų darbuotojoms, mokyklai ir jos mokiniams, kad ir negausiai, bet su gera nuotaika, Ačiū pavieniams gyventojams.

  Akcija nesibaigė. Švarinti aplinką, kurioje gyvename, galima kas dieną. Kviečiame visus, kas neabejingi aplinkos taršai, imtis iniciatyvos ir be atskiro paraginimo veikti. O veikti tikrai dar yra ką.

  DAROM  organizatoriai nori paraginti fiksuoti pažeidimus. Pastebėję pažeidimus piliečiai kviečiami apie juos informuoti tiesiogiai DAROM organizatorius: rašyti bei siųsti nuotraukas bendruoju elektroniniu paštu info@mesdarom.lt arba patruliai@mesdarom.lt, arba kreiptis trumpuoju numeriu 112.

    Organizatorių DAROM iniciatyva, jeigu buvai aktyvus akcijos DAROM dalyvis šiais metais, tu turi galimybę gauti DAROM savanorio pažymėjimą. Tau tereikia suvesti savo duomenis ir pažymėjimas bus tavo. Nuoroda: http://mesdarom.lt/darom-2016/gauk-savanorio-pazymejima.html.

Seniūnija