«

»

Lie
04
2016

Rinkosi iniciatyvinė grupė

   2016 m. birželio 29 dieną Rozalimo seniūnijoje jau antrą kartą buvo sukviesta iniciatyvinė grupė, kuri daugiausiai diskutavo dviem klausimais – 2017 m. vyksiančio Rozalimo miestelio 250 metinių paminėjimo pagrindinio koncerto muzikantai ir kiti klausimai, bei akcentai susiję su jubiliejumi, bei A. Kisieliaus vardo įamžinimas.

  Iniciatyvinę grupę sudaro seniūnijos, Rozalimo bendruomenės, seniūnaitijų, mokyklos, kultūros namų ir bibliotekos atstovai, bei aktyvūs, visuomeniški pavieniai asmenys. Galiu pasidžiaugti, kad prie iniciatyvinės grupės savo darbais prisidėjo keli mūsų miestelio meistrai-skulptoriai. Jie žada savo kūryba, skulptūromis papuošti miestelio prieigas.

   Seniūnija norėtų, kad panašūs susirinkimai taptų tradicija, juk kuo daugiau gyventojų įsitraukia į gyvenamosios aplinkos kūrimą ir puoselėjimą tuo geriau.  Tad jeigu turite pamąstymų, idėjų, pastabų, ir ne tik prieš tai minimais klausimais, išsisakyti kviečiame į seniūniją arba savo nuomone pareikšti el.paštu rozalimas@pakruojis.lt.

Seniūnas Vytautas Kanišauskas