Warning: fopen(http://www.rozalimas.lt/wp-cron.php?doing_wp_cron): failed to open stream: HTTP request failed! in /home/rozalimas.lt/www/wp-includes/class-http.php on line 876 Susitikimas su rajono vadovais » Rozalimas

«

»

Lap
21
2018

Susitikimas su rajono vadovais

   Lapkričio 20 d. truputi po 17 val. Rozalimo seniūnijos salėje administracijos direktorė E. Kižienė ir vicemeras J. Juozapaitis susitiko su Rozalimo miestelio bei aplinkinių kaimų gyventojais, bendruomenių pirmininkais ir seniūnaičiais.

   Renginio metu rajono valdžios atstovai susirinkusiems padalino bukletus su  Pakruojo rajono savivaldybės 2017 metų veiklos atskaitos santrauka (pilna 2017 m. veiklos ataskaita www.pakruojis.lt). Kalbėjosi su gyventojais apie mokyklos ir mokinių pavėžėjimo problemas, naujojo Medikonių kelio ženklinimo reikalingumą, socialinių darbuotojų dirbančių su senyvo amžiaus žmonėmis ir socialinių paslaugų centrų reikalingumą, seniūnijos teritorijoje esančių kelių ir gatvių būklę bei asfaltavimo Žvirblonių ir Medikonių kaimuose finansavimus, vandentiekio ir kanalizacijos projekto perspektyvas. Eilinį kartą rozalimiečiai išreikė pageidavimą dėl autobuso stotelės paviljono reikalingumo kelyje Pakruojis – Panevėžys. Domėjosi valdžios pozicija ir vizija dėl rajono ligoninės išlaikymo, ugniagesių gaisrininkų etatų išsaugojimo ir kitais klausimais.

Seniūnijos informacija