«

»

Gru
08
2013

Pilietiškumo pamoka Rozalimo vidurinėje mokykloje

   Gruodžio 5 d. Rozalimo vidurinės mokyklos 9–10 kl. moksleiviams pilietinio ugdymo pamoką vedė merė Asta Jasiūnienė. Mokykos direktorius G. Skorupskis pristatė moksleiviams vienai pamokai mokytoja tapusią merę ir palinkėjo gero darbo. Rajono vadovė moksleiviams papasakojo apie savivaldybės veiklą, linkėjo būti aktyviems, pilietiškiems ir atsakingiems bendruomenės nariams.

     Moksleiviai pakankamai aktyviai įsitraukė į pokalbį su mere A. Jasiūniene, spėliojo, koks yra metinis savivaldybės biudžetas ir kokia jo dalis tenka Rozalimo vidurinei mokyklai. Nelengva mokiniams buvo svarstyti, kokias paslaugas teikia savivaldybė, kokios savivaldybės įstaigos veikia Rozalime.  Merę nudžiugino, kad jaunieji rozalimiečiai  gerai žino, kurie rajono Tarybos nariai gyvena Rozalimo seniūnijoje – jie nedvejodami pasakė J. Jurgeliūno, E. Kižienės ir V. Žuvininko pavardes.

    Atsisveikindama merė A. Jasiūnienė suvenyriniais rašikliais apdovanojo aktyviausius pamokos dalyvius, mokyklos bibliotekai padovanojo knygą „Pakruojis. Mes čia gyvename“.

Pakruojo rajono savivaldybės informacija