«

»

Gru
08
2013

Kelių eismo saugumo komisijos posėdis

  Pakruojo rajono kelių eismo saugumo komisija, kurios pirmininkas yra mero pavaduotojas R. Medzveckas, gruodžio 3 d. posėdyje nagrinėjo komisijai pateiktus Klovainių, Rozalimo ir Pakruojo seniūnijų  prašymus. Posėdyje dalyvavo ir minėtų seniūnijų seniūnai

  Rozalimo seniūnija prašė leisti Rozalimo miestelyje pastatyti 11 stulpų su 18 ženklų – „Gatvės pavadinimas“. Komisijai leidus minėti ženklai gruodžio 6 dieną pastatyti Rozalimo miestelio pagrindinėse gatvėse.

   Pakruojo rajono kelių eismo saugumo komisijoje buvo grįžta prie diskusijos dėl pėsčiųjų perėjos įrengimo Rozalimo miestelyje, Sodžiaus gatvėje, ties  autobusų stotele, kur moksleivių, gyventojų srautas gatve labai didelis.  Primename, kad seniūnija buvo gavusi neigiamą atsakymą iš Valstybės įmonės „Šiaulių regiono keliai“ dėl greičio mažinimo kalnelių ir pėsčiųjų perėjos įrengimo miestelyje. Gruodžio 3 d. posėdyje nutarta siekti, kad Sodžiaus g. vis dėlto būtų įrengta  iškili greičio mažinimo priemonė ( plato) kartu su pėsčiųjų perėja. Buvo gautas žodiškas įmonės „Šiaulių regiono keliai“ atstovo patikinimas – pėsčiųjų perėja su plato bus.